Această făină este potrivită pentru prepararea de paste, produse de copt dospite (croissant, krapfen, panfrutti, plumcakes), pizza și focaccia moi cu dospit natural. Această făină este potrivită și pentru producerea și împrospătarea aluatului.
Utilizarea făinii MANITOBA, singură sau amestecată cu alte făinuri, vă permite să:
- creste absorbtia
- crește randamentul de coacere
- creșterea timpilor de prelucrare și în special a timpilor de dospire
- obţine un produs cu caracteristici senzoriale superioare
- da un parfum mai mare produsului
- suporta umpluturi „mai grele”.
CARACTERISTICILE PRODUSULUI
Făina de grâu moale Manitoba tip „0” se obține prin măcinarea boabelor de rezistență selectate și din acest motiv este:
- Caracterizat printr-un conținut ridicat de proteine și absorbție mare de apă;
- Capabil să suporte timpi lungi de dospire al aluatului, care variază în funcție de temperatura camerei și de cantitatea de drojdie utilizată.
Recenzii
Încă nu există recenzii.