Paste cu ouă, făcute din grâu dur și umplute cu șuncă crudă.
INGREDIENTE: Paste făinoase (72%): griș de grâu dur, amestec de ouă pasteurizate 16,7%.
Umplutură (28%): pesmet (făină de grâu, apă, sare, drojdie), preparat din carne de porc gătită 29% (carne de porc 20,3%, apă, făină de grâu, sare, arome, condimente), margarină vegetală [grăsimi și uleiuri vegetale (nucă de cocos, floarea-soarelui), apă], aromă, șuncă crudă 3% (carne de porc, sare), fibre de grâu, cub de bulion granulat (sare, extract de drojdie, ulei de floarea-soarelui, zahăr, ceapă deshidratată, roșii deshidratate, extract de carne de vită, nucșoară), extract de drojdie, sare, rozmarin. Poate conține lapte, soia și muștar.
METODA DE DEPOZITARE: A se păstra într-un loc răcoros și uscat, NU în frigider.
TIMP DE GĂTIRE: 10/12minute. INSTRUCȚIUNI DE GĂTIRE: Folosiți un litru de apă pentru 100 g de paste. Aduceți la fierbere (1 litru de apă sau supă pentru 100 g de paste), apoi turnați pastele în oală și amestecați ocazional cu o lingură de oțel cu fantă în timpul fierberii.
4 PORȚII
Recenzii
Încă nu există recenzii.